Tretmani, Estetic Studio Fidele Beograd

Ostali tretmani / usluge

nega lica, tretmani lica

TRETMANI LICA

Upravo je nega lica, pored Elektroskulpture, onaj deo nege kome se u studiju Fidel poklanja posebna pažnja i ujedno onaj deo na koji smo posebno ponosni. Iz ovih razloga smo za partnere

odabrali profesionalne, renomirane svetske proizvođače, sa bogatom ponudom brojnih kozmetičkih proizvoda namenjenih svakom tipu kože, problemu i godinama.

tretmani zone očiju

TRETMANI ZONE OČIJU

Anti-age i drening tretmanima delikatne zone oko očiju vraća se gipkost i elastičnost kože, ublažavaju podočnjaci, redukuju mimične bore i usporava starenje

. depilacija

DEPILACIJA

Uklanjanje malja sa tela i lica u studiju Fidel se, profesionalno i temeljno, vrši prirodnim voskom za jednokratnu upotrebu. Vosak ne sadrži kalofonijum, što ga čini bezbednim i za primenu kod najosetljivije kože, a njegovi ostaci se uklanjaju vodom. Zbog niske tačke topljenja, posebno se preporučuje osobama sa proširenim venama i kapilarima.

masaza

MASAŽA

Kao najstariji tretman nege, poznata je u svim kulturama sveta. Uz pravilan odabir eteričnih ulja, u umirujućem, prijatnom ambijentu, profesionalna ručna masaža (anticelulit, relaks, limfna drenaža), deluje podjednako na telo i duh.

tretmani nege šaka i stopala

TRETMANI NEGE ŠAKA I STOPALA

Negovane šake i stopala, zdrava koža i lepo oblikovani nokti, oduvek su bili nezaobilazni deo lepote

. saveti o ishrani

SAVETI O ISHRANI

Na kraju, veoma je važno istaći da nema tako dobrih rezultata koje žena neće pokvariti pogrešnim odnosom prema svom telu, životnim navikama i ishrani. S toga se u estetik studiju Fidel posebna pažnja poklanja savetima, kako bi naše višegodišnje učenje i praksa pomogli svima koji žele da svoje loše navike menjaju.

Kontaktirajte nas!

Vaš Estetic Studio Fidèle

Estetic studio Fidèle, Elektroskulptura | Anticelulit tretman Prikaži putanju!
Adresa: Kneginje Zorke 36/11, 11000 Beograd, Srbija

kliknite link desno, pošaljite poruku i pitajte --> VIBER PORUKA ili WHATSAPP PORUKA

Pozovite odmah

ili koristite kontakt formu ispod,

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka

  .Creative Commons License

  *Notice: Illustration by René Gruau"