Anticelulit tretmani, kako se resiti celulita stomaku

Elektroskulptura, anticelulit tretman

Kako uspešno ukloniti celulit? Elektroskulptura anticelulit tretman

je autentična metoda za potpuno uklanjanje celulita, regeneraciju kože tela i revitalizaciju kože lica, vrata, dekoltea, nadlaktica… Ovi

anticelulit tretmani

namenjeni su savremenim ženama, starosti od puberteta do trećeg doba, sa velikim uspehom se primenjuju u medicinskim i estetskim centrima širom sveta, a u Beogradu jedino u centru – studiju „Fidel“.

Pojava različitih metoda koje u nazivu sadrže reč “elektroskulptura” nametnula je potrebu da se još jednom podsetimo šta podrazumeva ta posebna, autentična i izvanredna Elektroskulptura Andrea Lapasea. Kliknite na ovaj link i saznajte više: Zašto svaka “elektroskulptura” nije Elektroskulptura?

Umnogome suprotna u odnosu na druge anticelulit metode, bez kontrakcije mišića, mehaničkog delovanja, zagrevanja i ubrizgavanja hemijskih supstanci, Elektroskulptura je magnetoterapija koja se već decenijama koristi u medicini. Tvorac Elektroskulpture je André Lapasset, francuski fizioterapeut. Iskoristivši saznanja o magnetoterapiji sa jedne strane, i funkcionisanju kože sa druge strane, modifikovao je ovu medicinsku proceduru i prilagodio je regeneraciji kože i potkožnog tkiva, čiji je najvažniji rezultat – potpunu eliminaciju celulita, potvrdio Institut interne medicine u Padovi.

Elektroskulpturom se tretira celo telo, od grudi do stopala, uključujući ruke i lice, po nekom od 30 strogo propisanih načina, u zavisnosti od konstitucije. Efekti ovog anticelulit tretmana su razgradnja celulita i masti, jačanje kože, učvršćivanje grudi, ublažavanje strija, omekšavanje ožiljakauklanjanjem celulita smanjuje se obim, a telo preoblikuje u skladu sa konstitucijom – mršavi se, a ne gubi se težina ili se gubi neznatno. Konačno se skidaju i jastučići koje do sada nikakvim vežbama niste mogle ukloniti, čak i oni sa nadlaktica. Elektroskulpturom lica odlaže se starenje, ublažavaju postojeće bore, obnavlja problematična koža mladih. Osim u trudnoći i kod malignih oboljenja, tretmanu se potpuno bezbedno mogu podvrgavati sve žene, čak i u periodu dojenja, kao i žene sa proširenim venama. Tretman je potpuno bezbolan, prijatan, relaksirajući, te se tokom njegovog trajanja može čitati, slušati muzika, spavati.

Najvažniji efekti Elektroskulpture:

 • Uklanjanje celulita

 • Smanjenje obima

 • Preoblikovanje tela u skladu sa konstitucijom

 • Podizanje i učvršćivanje grudi

 • Stvaranje elastina i sinteza kolagena

 • Ublažavanje strija

 • Jačanje aktivnosti organa za varenje i bubrega

 • Pojačano izlučivanje štetnih materija

 • Odlaganje starenja kože i pojave bora

 • Omekšavanje tkiva postoperativnih ožiljaka

 • Regeneracija problematične aknozne kože

 • Ublažavanje ožiljaka od akni

 • Ublažavanje reumatskih tegoba

 • Relaksacija

Rezime

Elektroskulptura je neinvazivna, nehirurška, autentična medicinska metoda za potpuno uklanjanje celulita. Ovaj anticelulit tretman potpuno je bezbedan za vaše zdravlje i efikasan.

 

Cilj nam je da svi naši korisnici budu zadovoljni. Trudimo se da uvek izađemo u susret vašim potrebama i damo pravovremenu informaciju, savet i preporuku. Otvoreni smo za vaša pitanja i dileme, preporuke i sugestije, koje možete slati putem mail-a ili koristeći kontakt formu ispod, a mi ćemo vam vrlo rado odgovoriti. Vaš Estetic Studio Fidèle

Estetic studio Fidèle, Elektroskulptura | Anticelulit tretman Prikaži putanju!
Adresa: Kneginje Zorke 36/11, 11000 Beograd, Srbija

kliknite link desno, pošaljite poruku i pitajte --> VIBER PORUKA ili WHATSAPP PORUKA

Pozovite odmah

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka

  .Creative Commons License