Anticelulit tretmani, Elektroskulptura: Najbolji anticelulit tretmani

Elektroskulptura tela

Anticelulit tretmani • ELEKTROSKULPTURA André Lapasset

Elektroskulptura tela je medicinska metoda za potpunu eliminaciju celulita.

Ovaj anticelulit tretman namenjen je svim ženama koje imaju celulit, bez obzira na vrstu i stadijum i u svakom životnom dobu. Po svojoj koncepciji elektroskulptura je umnogome suprotna većini onoga što danas čitamo ili čujemo u pogledu borbe protiv celulita. Ova anticelulit metoda isključuje kontrakciju mišića, hemijske supstance, toplotu i sl. Pri ovoj neagresivnoj vrsti anticelulit terapije, u kojoj se tretira celo telo, koristi se efekat poboljšanja cirkulacije krvi i limfotoka u tkivu, usled čega se ubrzavaju oksido-reduktivni procesi i razmena materija, hranljive materije se iz zdravih delova raspoređuju u obolele, ćelije se čiste, a celulit razgrađuje. Takođe se pojačano eliminišu štetne materije i voda, što se uočava pojačanim mokrenjem, znojenjem i pražnjenjem creva. Sve navedeno utiče na poboljšanje tonusa i trofike kože i potkožnog tkiva, ublažavanje strija i postoperativnih ožiljaka, smanjenje masnih naslaga, razgradnju i eliminaciju celulita. Razgradnjom celulita i masnih naslaga postiže se smanjenje obima, a telo se preoblikuje u skladu sa konstitucijom – mršavite, a ne gubite težinu ili je gubite neznatno. Elektroskulptura, kao anticelulit tretman namenjen je svim ženama, osim trudnica i žena obolelih od malignih oboljenja, dok je, kada su u pitanju žene sa proširenim venama, ovo jedna od retkih kozmetičkih procedura kojoj se, bez straha, mogu prepustiti.

Rezime

Elektroskulptura je neinvazivna, nehirurška, autentična medicinska metoda za potpuno uklanjanje celulita. Ovaj anticelulit tretman potpuno je bezbedan za vaše zdravlje i efikasan.

Pročitajte više na ovom linku!

Kontaktirajte nas!

Cilj nam je da svi naši korisnici budu zadovoljni. Trudimo se da uvek izađemo u susret vašim potrebama i damo pravovremenu informaciju, savet i preporuku. Otvoreni smo za vaša pitanja i dileme, preporuke i sugestije, koje možete slati putem mail-a ili koristeći kontakt formu ispod, a mi ćemo vam vrlo rado odgovoriti.

Estetic studio Fidèle, Elektroskulptura | Anticelulit tretman Prikaži putanju!
Adresa: Kneginje Zorke 36/11, 11000 Beograd, Srbija

 

ili koristite kontakt formu ispod,

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka


.Creative Commons License