Anticelulit tretmani, Elektroskulptura: Najbolji anticelulit tretmani

Elektroskulptura tela

Anticelulit tretman – ELEKTROSKULPTURA André Lapasset

Elektroskulptura tela je medicinska metoda za potpunu eliminaciju celulita.

Ovaj

anticelulit tretman

namenjen je svim ženama koje imaju celulit, bez obzira na vrstu i stadijum i u svakom životnom dobu. Po svojoj koncepciji elektroskulptura je umnogome suprotna većini onoga što danas čitamo ili čujemo u pogledu borbe protiv celulita.

Ova

anticelulit metoda

isključuje kontrakciju mišića, hemijske supstance, toplotu i sl. Pri ovoj neagresivnoj vrsti

anticelulit terapije

,

u kojoj se tretira celo telo, koristi se efekat poboljšanja cirkulacije krvi i limfotoka u tkivu, usled čega se ubrzavaju oksido-reduktivni procesi i razmena materija, hranljive materije se iz zdravih delova raspoređuju u obolele, ćelije se čiste, a celulit razgrađuje. Takođe se pojačano eliminišu štetne materije i voda, što se uočava pojačanim mokrenjem, znojenjem i pražnjenjem creva. Sve navedeno utiče na poboljšanje tonusa i trofike kože i potkožnog tkiva, ublažavanje strija i postoperativnih ožiljaka, smanjenje masnih naslaga, razgradnju i eliminaciju celulita.

Razgradnjom celulita i masnih naslaga postiže se smanjenje obima, a telo se preoblikuje u skladu sa konstitucijom – mršavite, a ne gubite težinu ili je gubite neznatno. Elektroskulptura, kao anticelulit tretman namenjen je svim ženama, osim trudnica i žena obolelih od malignih oboljenja, dok je, kada su u pitanju žene sa proširenim venama, ovo jedna od retkih kozmetičkih procedura kojoj se, bez straha, mogu prepustiti.

Kliknite na link ispod i saznajte više o ovom anticelulit tretmanu

kliknite link desno, pošaljite poruku i pitajte --> VIBER PORUKA ili WHATSAPP PORUKA

Pozovite odmah

Rezime

Elektroskulptura je neinvazivna, nehirurška, autentična medicinska metoda za potpuno uklanjanje celulita. Ovaj anticelulit tretman potpuno je bezbedan za vaše zdravlje i efikasan.

Kontaktirajte nas!

Cilj nam je da svi naši korisnici budu zadovoljni. Trudimo se da uvek izađemo u susret vašim potrebama i damo pravovremenu informaciju, savet i preporuku. Otvoreni smo za vaša pitanja i dileme, preporuke i sugestije, koje možete slati putem mail-a ili koristeći kontakt formu ispod, a mi ćemo vam vrlo rado odgovoriti.

Vaš Estetic Studio Fidèle

Estetic studio Fidèle, Elektroskulptura | Anticelulit tretman Prikaži putanju!
Adresa: Kneginje Zorke 36/11, 11000 Beograd, Srbija

ili koristite kontakt formu ispod,

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka

    .Creative Commons License