Kako se resiti celulita? Estetik Studio Fidel

Pitanja i odgovori

Kako se rešiti celulita?

1. Po čemu je Elektroskulptura drugačija?


2. Zašto dijete, vežbe, masaže ne daju željeni rezultat u borbi protiv celulita?


3. Kako Elektroskulptura deluje na celulit?


4. Šta je zapravo Elektroskulptura?


5. Šta se postiže Elektroskulpturom?


6. Kako se primenjuju tretmani Elektroskulpturom?


7. Kome je ovaj anticelulit tretman namenjen?


 

kliknite link desno, pošaljite poruku i pitajte --> VIBER PORUKA ili WHATSAPP PORUKA

Pozovite odmah

1. Po čemu je Elektroskulptura drugačija?

Po svemu, pre svega po rezultatima. Elektroskulptura zaista uklanja celulit. Njeno delovanje nije „kozmetičko“ – površno, gde pozitivni efekti traju desetak dana, dok ste u kupaćem kostimu. Ne može vam se dogoditi da se posle početnog poboljšanja celulit vrati ili pojavi na mestima gde ga pre nije bilo, što je česta posledica delovanja mehaničkih anticelulit tretmana. Nema kontrakcija mišića, zagrevanja, bola, nema ubrizgavanja hemijskih supstanci – Elektroskulptura je jedina anticelulit metoda kojoj se mogu podvrgavati žene sa proširenim venama.

2. Zašto dijete, vežbe, masaže ne daju željeni rezultat u borbi protiv celulita?

Pre svega otklonite zabludu o uslovljenoj vezi mršavljenja i celulita: niti celulit uvek ide uz gojaznost, niti smanjenje telesne težine znači njegovu eliminaciju. Drastične dijete još više izgladne bolesnu kožu jer joj oduzimaju potrebne hranljive materije. Ishrana mora biti raznovrsna i uravnotežena. Druga zabluda je razlika u fiziologiji kože i mišića: nijedan vid fizičke aktivnosti ne dovodi do nestanka celulita, mišići jačaju ali i dalje ostaju obloženi celulitom, koji je bolest potkožnog, a ne mišićnog tkiva. Ručne i mehaničke anticelulit masaže mogu popraviti stanje u početnoj fazi stvaranja celulita, mogu služiti kao dopunski anticelulit tretmani, ali ne mogu razgraditi celulit jer ne dopiru do dubinskih slojeva kože. Delovanje ovih anticelulit tretmana i kozmetičkih preparata je samo površinsko. Zato ne čudi što vitke manekenke, sportistkinje, čak i instruktorke fitnesa i dalje imaju celulit.

3. Kako Elektroskulptura deluje na celulit?

Neverovatno je kako ovaj složeni problem – celulit jednostavno nastaje. Loša ishrana, hormoni, stres, opstipacija i mnogi drugi uzročnici celulita za posledicu imaju zadržavanje toksina u našem telu. Ćelije kože koje su specijalizovane za taloženje masnoće u „zatrovanoj sredini“ grupišu se u grozdove zarobljene u vlakna vezivnog tkiva i formiraju čvorove. Ti čvorovi sabijaju krvne i limfne sudove sprečavajući prenošenje hrane i kiseonika, što dovodi do upale vezivnog tkiva. Delovanjem Elektroskulpture utiče se na propustljivost ćelijske membrane, stimuliše se krvotok i limfotok, menja se viskoznost krvi i povećava parcijalni pritisak kiseonika u tkivima. Kako se tretira celo telo – od grudi do stopala uključujući ruke i lice, hranljive materije se iz zdravih delova raspoređuju u obolele, ćelije se čiste, a celulit razgrađuje. Ovaj složeni proces jednostavno se uočava pojačanim mokrenjem. Učestalim mokrenjem toksini se eliminišu, koža se menja, neravnine su manje, smanjuje se obim, a telo preoblikuje. Sve ovo objašnjava zašto su baš lekarke najbrojnije klijentkinje studija „Fidel“.

4. Šta je zapravo Elektroskulptura?

Elektorskulptura je u osnovi magnetoterapija, koja se u medicini već decenijama koristi za zarastanje kostiju nakon preloma i regeneraciju tkiva nakon povreda. Pri ovoj vrsti terapije koristi se efekat poboljšanja cirkulacije, usled čega se ubrzavaju oksido-reduktivni procesi i razmena materija. Tvorac Elektroskulpture je André Lapasset, francuski fizioterapeut. Iskoristivši saznanja o magnetoterapiji sa jedne, i funkcionisanju kože sa druge strane, modifikovao je ovu medicinsku proceduru i prilagodio je regeneraciji kože i potkožnog tkiva, čiji je najvažniji rezultat – potpunu eliminaciju celulita, potvrdio Institut interne medicine u Padovi. Elektroskulptura se uspešno primenjuje u medicinskim i estetskim centrima širom sveta, a u Beogradu jedino u centru – studiju „Fidel“. Način primene originalne anticelulit metode Electrosculpture André Lapasset je svuda isti, u Beogradu se radi kao i u Parizu, drugačija je samo cena (npr. u Milanu jedan tretman košta 100€).

5. Šta se postiže Elektroskulpturom?

Najvažniji rezultat Elektroskulpture je potpuna eliminacija celulita. Njegovom razgradnjom i razgradnjom masnih naslaga postiže se smanjenje obima, a telo se preoblikuje u skladu sa vašom konstitucijom – mršavite, a ne gubite težinu ili je gubite neznatno. Konačno se skidaju i jastučići koje do sada nikakvim vežbama niste mogle da uklonite, čak i sa nadlaktica. Intenzivnim stvaranjem elastina i kolagena jača se opuštena koža, podižu i učvršćuju grudi, ublažavaju strije… Elektroskulpturom lica i vrata odlaže se starenje i sprečava rano stvaranje bora, a postojeće bore postaju manje vidljive. Regeneriše se problematična koža mladih, a sveži ožiljci se uklanjaju.

6. Kako se primenjuju tretmani Elektroskulpturom?

Tretman revitalizacije kože Elektroskulpturom traje 30 minuta. Telo je uvijeno elastičnim zavojima pokvašenim u toploj vodi. Preko zavoja, oko celog tela, obavijaju se elektroprovodljive trake po nekom od 30-ak načina prilagođenih konstituciji i problemu žene. Ovaj anticelulit tretman je potpuno bezbolan, prijatan i relaksirajući, te tokom njegovog trajanja možete čitati, odmarati se, spavati… Broj preporučenih tretmana u okviru terapije je individualan, a obično se u jednoj seriji uradi između 10 i 20. Primenjuju se svakog drugog dana, a serije je moguće ponavljati u određenim razmacima onoliko puta koliko je potrebno da bi se postigao željeni rezultat. Tretmani Elektroskulpturom mogu se raditi i tokom mesečnog ciklusa. Važno je naglasiti da ne postoji iznenadni celulit, stvara se dugo, a u jednom trenutku postaje vidljiv. Promene se prvo javljaju na pojedinim mestima (celulit na butinama, bokovima, stomaku), a potom se šire na celo telo. Posebni problemi nastaju kada se agresivnim anticelulit tretmanima, drastičnim dijetama, u nameri da se stanje popravi, stanje celulita znatno pogorša. Sa sigurnošću možemo reći da je danas više žena sa celulitom koji nije je stvorila priroda već pogrešan odnos prema svom telu i izbor pogrešnih procedura u cilju lečenja celulita!

7. Kome je ovaj anticelulit tretman namenjen?

Svim ženama koje imaju celulit, bez obzira na vrstu i stadijum, u svakom životnom dobu. Pre trudnoće, zbog pripreme kože. Mladim majkama nakon porođaja, čak i u periodu dojenja. Nakon liposukcije i zatezanja lica izuzetno je blagotvoran terapijski efekat Elektroskulpture. Posebno se preporučuje ženama sa problemima proširenih vena. Preventivno se preporučuje osobama koje još nemaju celulit, ali imaju loše životne navike. Dakle, anticelulit tretman Electrosculpture André Lapasset, prporučuje se svim ženama od puberteta do trećeg doba, osim u toku trudnoće i kod kancerogenih oboljenja.

Rezime

Elektroskulptura je neinvazivna, nehirurška, autentična medicinska metoda za potpuno uklanjanje celulita. Ovaj anticelulit tretman potpuno je bezbedan za vaše zdravlje i efikasan. Cilj nam je da svi naši korisnici budu zadovoljni. Trudimo se da uvek izađemo u susret vašim potrebama i damo pravovremenu informaciju, savet i preporuku. Otvoreni smo za vaša pitanja i dileme, preporuke i sugestije, koje možete slati putem mail-a ili koristeći kontakt formu ispod, a mi ćemo vam vrlo rado odgovoriti. Vaš Estetic Studio Fidèle

Estetic studio Fidèle, Elektroskulptura | Anticelulit tretman Prikaži putanju!
Adresa: Kneginje Zorke 36/11, 11000 Beograd, Srbija

kliknite link desno, pošaljite poruku i pitajte --> VIBER PORUKA ili WHATSAPP PORUKA

Pozovite odmah

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka

  .Creative Commons License

  *Notice: Illustration by René Gruau"