Anticelulit tretman posle odmora ili "Skidanje celulita" posle odmora

“Skidanje celulita” posle odmora

 Anticelulit tretman posle odmora ili “Skidanje celulita” posle odmora

U proleće, ubrzano ste započele pripreme tela za izdanje u kupaćem kostimu: “Skidanje celulita masažom”,  “brza dijeta” ,  ” čudotvorni anticelulit tretman za skidanje celulita za 7 dana”,  “revolucionarni anticelulit preparat” …

Leto je prošlo. Najbolje što ste uradile protiv celulita je to što ste ga primetile i objavile mu rat! Sledeći korak je da pobedite celulit.

skidanje celulita posle odmora

Vratimo se na početak:

  1. Ne postoji  “skidanje celulita“. Skidamo odeću, knjigu sa police, sliku sa zida…, a celulit se tretira, razgrađuje, eliminiše, leči…, pod uslovom da imate sreće da odaberete pravi način.

  2. Ne postoji  ” čudotvorni anticelulit tretman za skidanje celulita za 7 dana“. Ovaj ružni i uporni problem nije nastao  “preko noći” , pa je nerealno očekivati da će  “preko noći” nestati. Lečenje celulita traži ozbiljan pristup i vreme.

  3. Plivanje, kao najdelotvornije oružje, od sveg arsenala koji ste koristile, potom masaže, anticelulit preparati, redukcija telesne težine, tj. sve što ste pre i tokom leta uradile, učinilo je da koža i celo telo izgledaju bolje.

  4. Zašto da čekate sledeće proleće za ponovni obračun sa celulitom? Zimsko vreme i naše navike u hladnim danima (manje kretanja – čekamo lepo vreme, smanjen unos tečnosti, manje raznovrsna hrana, praznične trpeze – tradicionalno, od oktobra do februara…), pogoduju stvaranju celulita.

  5. Nastavite započetu borbu i potpuno uklonite celulit pravilnom ishranom, umerenim treninzima, ali pre svega Elektroskulpturom, medicinskim anticelulit tretmanom, potpuno bezbednim po vaše zdravlje i efikasnim.

Cilj nam je da svi naši korisnici budu zadovoljni. Trudimo se da uvek izađemo u susret vašim potrebama i damo pravovremenu informaciju, savet i preporuku. Otvoreni smo za vaša pitanja i dileme, preporuke i sugestije, koje možete slati putem mail-a ili koristeći kontakt formu ispod, a mi ćemo vam vrlo rado odgovoriti.

Vaš Estetic Studio Fidèle

Estetic studio Fidèle, Elektroskulptura | Anticelulit tretman Prikaži putanju!
Adresa: Kneginje Zorke 36/11, 11000 Beograd, Srbija

 
Prikaži putanju! Pišite i pitajte Pozovite odmah

ili pozovite +381 63 314 614 preko Viber-a ili WhatsApp-a

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

.Creative Commons License

Notice: Illustration by René Gruau
Notice: Photo by Sacirs